Speelblokken grote lego blokken stenen


Mijn droomkasteel
Heeft u nog herinneringen aan de gebouwde hutten uit uw jeugd , en de grote avonturen die u had met vriendjes in uw eigen, zelf gebouwde koninkrijk? Helaas, tegenwoordig is het veel moeilijker voor kinderen materiaal en een passende omgeving te vinden voor dergelijke plannen. Maar gelukkig zijn er nu de bouwstenen om dit in uw zelfgekozen omgeving te doen. Een prachtige gelegenheid om kinderen te laten genieten.
 

Een uniek concept
Voor kinderen zijn blokken altijd leuk om creatief mee te spelen en zijn tevens goed voor de motoriek van het kind. Blokken hoeven niet altijd klein te zijn. Deze blokken zijn gemaakt van hoogwaardig stevige kunststof, dus ideaal om te bouwen. Van eenvoudige torens tot meer ingewikkelde constructies. De reuze speelblokken maken furore in de in - outdoor speeltuinen, kinderdagverblijven, scholen, campings, kinderhoekjes bij bedrijven en zelfs bij particulieren.


De mogelijkheden
Dit materiaal biedt aantrekkelijke en praktische mogelijkheden voor kinderen en volwassenen dankzij de unieke grootte van deze stenen. Ondanks de omvang zijn deze stenen uitstekend geschikt voor kinderen en voorzien van een aantal bijzondere kenmerken: de volledig gesloten afwerking met randen en hoeken gemaakt van impactbestendig glad polyethyleen. De stenen zijn heel licht waarbij een lange levensduur gegarandeerd is. Speelgoed van hoge kwaliteit met eigenschappen die ook bruikbaar zijn voor andere doeleinden, zoals afscheidingen, zandbakjes, zithoekjes enz.

De bouwstenen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed EN 71

Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en wij kunnen u adviseren.

  • Berenhol
  • Speelpop Max of Moritz
  • Poppenkast
  • Ridderburcht
  • Speelhuisje
  • Zit- en vertelhoek