Decoratie


De combinatie tussen decor en speeltoestel is een enorme uitdaging én een variante op de traditionele decoratie. Atrractieverkoop.com werkt voor de decoratie van speeltuinen samen met de firma Neverland.
Neverland is gespecialiseerd in decoratie, zowel 2D als 3D en werkt haast uitsluitend voor pretparken als Six Flags en Plopsaland en televisiemakers Studio100, bekend van o.m. Samson en Kabouter Plop. Neverland werkt als speeltoesteldecorateur exclusief voor atrractieverkoop.com en maakt zo de profesionele pretparkdecoratie ook bereikbaar voor indoor speeltuinen en kleinschalige familieparken.

De klant ontvangt een vrijblijvend én uniek ontwerp en krijgt bij bestelling de garantie dat zijn ontwerp nergens anders te zien zal zijn. Neverland realiseert de sculpturen en decors, die daarna bekleed worden met een coating of met polyester. De mogelijkheden zijn grenzeloos; van interactieve wanden en figuratieve afvalbakken tot gedecoreerde glijbanen en volledige decors.

Thematiseer uw speeltuin. Kies een bestaand uit onderstaande lijst of kies uw eigen thema. Bijna elk aspect van de speeltuin kan aangepast worden aan uw thema.

 


 

decoratie| 1-6 / 23 | Volgende