Ze zijn geweldig populair: de attractieverkoop.com trampolines. Ze zijn dan ook zeer robuust, maar tegelijk ook visueel aantrekkelijk en ... absoluut niet duur! Zoals alle toestellen die attractieverkoop.com produceert zijn de trampolines goedgekeurd en geschikt bevonden voor openbaar gebuik. Je vind de attractieverkoop.com trampolines uiteraard in heel wat van de binnen-speeltuinen.

Ze zijn de ideale aanvulling bij de grote Funhouse en de softzones voor de kleinere kinderen. Maar ook op buitenspeelpleinen zijn de trampolines van attractieverkoop.com de ideale attractie en staan ze garant voor uren springplezier. Telkens is de basis een stevig metalen onderstel. Daarboven komen de springvelden met soft valmatten. Rondom worden de springvelden afgesloten met zeer sterke afsluitnetten.

Ze zijn er in alle soorten en maten de attractieverkoop.com trampolines. Het is de klant die kiest, wij ontwerpen op maat.
attractieverkoop.com biedt trampolines aan vanaf 2 springvelden tot... Er is altijd de keuze tussen een centrale loopgang of een loopgang aan het einde en één of meerdere trapjes.
Indien gewenst, kan ieder springveld afzonderlijk afgesloten worden met een net. Bovendien bieden we ook mini-trampolines aan voor de kleinere kinderen. Tot slot kunnen wij ook instaan voor het decoreren van trampolines om het geheel een extra aantrekkelijke toets te geven.

Meer informatie over onze trampolines of een offerte op maat? Laat het ons weten: info@attractieverkoop.com

Hieronder geven we nog enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de attractieverkoop.com trampolines:

TrampolinesMini-Trampoline Twee springvelden

Mini-Trampoline
Twee springvelden

Trampoline Twee springvelden

Trampoline
Twee springvelden

Trampoline Drie springvelden

Trampoline
Drie springvelden

Trampoline Vier springvelden

Trampoline
Vier springvelden

Trampoline Vijf springvelden

Trampoline
Vijf springvelden

Trampoline met Zes springvelden

Trampoline met decoratie
Zes springvelden

| 1-6 / 9 | Volgende